Burenspel Roulette

Speel het burenspel roulette spel
Ken je het burenspel bij roulette? Dit is een apart spel, dat je kunt spelen op basis van de verdeling van de cijfers over de cilinder, zoals we daar bij roulette gebruik van maken. Normaal gesproken zet je in op basis van de verdeling zoals je die op de roulettetafel ziet. Dat is bij het burenspel niet het geval, aangezien je dan gebruik maakt van de burenprint.

Het burenspel bij roulette kun je gebruiken op het moment dat je er bijna zeker van bent dat de kogel in bijvoorbeeld de 5 tot stilstand zal komen. Indien je hier een beetje over twijfelt is het natuurlijk prettig als je ook de vakjes voor en na de 5 kunt selecteren, de ‘buren’. De beste fruitmachines https://vogueplay.com/nl/pharaoh-slot/. Bonussen voor alle spelers! Je kunt gebruik maken van de burenprint om na te gaan op welke manier de cijfers over de cilinder verdeeld zitten.

Je kunt die nummers dan selecteren, waardoor je eigenlijk wat winsthoogte inlevert, om aan de andere kant wat zekerheid aan te kunnen kopen. Schiet de kogel per ongeluk een vakje door? Dan is er niets aan de hand en kun je toch nog een mooie winst maken met het roulettespel. Ook op het moment dat er geen burenprint aanwezig is kun je het burenspel spelen, al zal je dan zelf goed moeten kijken naar de verdeling van de vakjes op de cilinder waar het casino gebruik van maakt.

Speel met 1 buur

Wil je bijvoorbeeld met 1 buur spelen, omdat je er niet helemaal zeker van bent dat het daadwerkelijk de 5 is die gaat vallen? Kies dan bijvoorbeeld voor het burenspel met 1 buur. Je speelt in dat geval op de getallen 5, 10 en 24.

Je speelt de 5 omdat dit het getal is waarvan je denkt dat het gaat vallen, maar je kiest ook de 10 en de 24, omdat deze voor en achter de 5 liggen. Mocht de kogel toch niet helemaal op de juiste plaats vallen is de kans op die manier toch groot dat je een leuke winst weet te maken.

Speel met 2 buren

Uiteraard kun je het burenspel ook met 2 buren spelen. Indien je opnieuw voor de 5 wenst te gaan, maar je nog wat minder zeker bent van je zaak, speel je op zowel de 5 als de twee getallen die er voor en er achter liggen. Je kiest in dit geval de 5, 10, 16, 23 en 24. Op die manier kom je tot een kleine reeks van getallen, waarmee je ervoor zorgt dat een bepaald deel van de cilinder je een aantrekkelijke winst op zal leveren.

 

Uiteraard dien je er rekening mee te houden dat je op deze manier wat minder winst zal maken, aangezien je de inzet verdeelt over meerdere vakjes. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat je meer zekerheid hebt over het feit dat je ook daadwerkelijk wat kunt verdienen aan het spel.

Speel met 3 buren

Wil je een nog groter deel van de cilinder veiligstellen? Dan kun je het burenspel zelfs met 3 buren spelen. Je kans op winst wordt daardoor een stuk groter, al dien je aan de andere kant ook een behoorlijk bedrag in te zetten om te kunnen spelen. Rondom de 5 speel je in dit geval op de 5, 8, 10, 16, 23, 24 en 33. Je speelt op die manier 7 getallen, in de hoop dat een van de cijfers je een mooi bedrag aan winst op zal leveren.
Je kunt de Chinese strategie bekijken om na te gaan hoeveel je uitbetaald krijgt op het moment dat je het burenspel wenst te spelen. Deze twee tactieken lijken erg sterk op elkaar, waardoor je er gebruik van kunt maken om wat meer te weten te komen over het burenspel dat je aan tafel toe kunt passen.

Secties op de roulettetafel

Uiteraard kun je ook gebruik maken van een complete sectie op de roulettetafel, op het moment dat je het burenspel wilt gaan spelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Serie 5/8, Orph, 0/2/3 of Zero. In het laatste geval speel je bijvoorbeeld op de getallen 32 tot en met 35.

Je zorgt er daarmee voor dat er verschillende getallen tot een winst zullen leiden. Kijk goed naar de bedragen die je uitgekeerd kunt krijgen. Dit hangt uiteraard sterk af van het aantal getallen dat je gebruikt om kans te kunnen maken op een winst aan de roulettetafel.